Mijn favorieten

Verkoop

De huidige marksituatie vraagt om een zeer deskundig advies inzake de opbrengst van uw woning en de daaraan te koppelen vraagprijs. Niet langer is er de situatie waarbij gekeken kan worden wat het huis van uw buurman heeft opgebracht. In de afgelopen decennia was dit vaak de manier om tot een prijs te komen want huizen werden alleen maar meer waard. 
Er dient nu kritisch te worden gekeken naar het actuele aanbod en naar de vraagzijde in de markt. Rekening houdende met deze factoren is een succesvolle verkoop uitstekend mogelijk.

De consument is ook veel kritischer geworden en gaat veel meer huizen bekijken voordat deze tot aankoop overgaat. Belangrijk is dus uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Dit start met een grondige inspectie van uw woning. Schilderwerk, nieuwe accessoires in de badkamer, de tuin snoeien. Een eerste indruk maak je maar één keer!Wij begeleiden u graag met de verkoop van uw woning!
We geven u een gedegen advies over de vraagprijs van de woning en de te verwachten opbrengst.
We doen onderzoek bij gemeente en kadaster, zorgen ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt met uitgebreide fotoreportage en professionele plattegronden. De woning wordt op een vakkundige manier geplaatst op www.Funda.nl en www.Benninkmakelaars.nl met uitgebreide informatie. 

De bezichtigingen worden door ons ingepland en geheel verzorgd. Na die tijd krijgt u bericht over de afloop.
Wanneer er een serieuze kandidaat voor uw woning is, doen wij voor u de onderhandelingen over de prijs, de af te spreken data, en eventuele voorwaarden.
Wanneer er overeenstemming is leggen we de gemaakte afspraken vast in de koopakte. Deze nemen we uitgebreid met u door alvorens u tekent en we zorgen voor ondertekening door de koper. Vervolgens begeleiden we u in het traject tot en met de overdracht bij de notaris. 
Kortom op een zeer betrouwbare en vakkundige manier verkopen wij uw woning!